Cyber Monday 2020

Cyber Monday valt dit jaar op maandag 30 november 2020. Het is dé dag die in het teken staat van kortingen op alle online aankopen. Blijf op de hoogte en mis geen enkele deal met het overzicht van alle Cyber Monday deals van Black Friday Nederland.

Lees verder

Cyber Monday 2020: wat en wanneer?

Cyber Monday werd in 2005 voor het eerst genoemd door mensen van Shop.org. Op dat moment waren medewerkers daar aan het nadenken over hoe het online shoppen gepromoot kon worden. Ze kwamen uit op een nieuwe kortingsdag maar dan voor de online verkoop. De beste naam werd ‘Cyber Monday’. Hoewel er lage verwachten waren van de kortingsdag, werd Cyber Monday snel een succes. Veel winkeliers die een Black Friday actie hebben, bedenken ook een speciale verrassing voor Black Friday. Het is daarom slim om ook op de maandag na Black Friday nog goed alle kortingen in de gaten te houden.

Cyber Monday: wat zijn de verwachtingen?

Voor 2020 is de verwachting dat de kortingsdag Cyber Monday weer net zo’n groot succes gaat zijn als de voorgaande jaren. Vorig jaar hebben we gezien dat eigenlijk alle webshops die beschikken over een Black Friday actie ook speciale Cyber Monday deals hebben. Het is daarom slim om deze trend in 2020 ook goed in de gaten te houden. Zie je een leuke actie met Black Friday? Kijk dan goed of je ook al ergens een Cyber Monday actie kunt vinden. De korting kan maar zo hoger liggen dan op Black Friday.

Vorige acties Cyber Monday

Vorig jaar kon je volop genieten van online shopplezier. Hoewel er tijdens Black Friday al honderden online kortingen werden aangeboden, ging de online gekte op de maandag na Black Friday pas echt los. Zo kon je bijvoorbeeld bij Saniweb profiteren van 10% online korting op sanitair, was er 40% online korting bij Under Armour en kon je jeans kopen met 25% korting bij Jeans Centre. Kortom, dit jaar verwachten we weer heel veel aanbod. Houd daarom het deal- en winkeloverzicht goed in de gaten om op tijd te zijn voor de beste deals.