Cyber Monday 2020

Cyber Monday 2020

Wie enthousiast wordt van Black Friday, gaat nog enthousiaster worden van Cyber Monday. Tijdens dit geweldige kortingsfestijn ontvang je de mooiste aanbiedingen en hoge kortingen op veel van jouw favoriete producten. Blijf daarom op de hoogte en mis geen enkele deal d.m.v het Cyber Monday deal- en winkeloverzicht in de gaten te houden.

Lees verder

De eerste deals van 2020 zijn al gestart, mis ze niet!

Cyber Monday 2019 is voorbij, bekijk hier de data voor de aankomende edities
Wanneer is Cyber Monday

Cyber Monday 2020: wat en wanneer?

Cyber Monday is een online kortingsdag. Deze feestdag valt dit jaar op maandag 30 november 2020, de eerste maandag na Black Friday. Wij vieren dan wel geen Thanksgiving, maar toch is het in Nederland ook dé dag die in het teken staat van kortingen op alle online aankopen. Elk jaar ontvang je hoge kortingen op de mooiste producten en merken. De looptijd van de Cyber Monday acties gelden maar een enkele dag, dit betekent dat de acties starten op de maandag en aflopen om 0.00. Zorg dus dat je er snel bij bent en geen enkele deal mist!

Geschiedenis Cyber Monday

Cyber Monday werd in 2005 voor het eerst genoemd door mensen van Shop.org. Op dat moment waren medewerkers daar aan het nadenken over hoe het online shoppen gepromoot kon worden. Ze kwamen uit op een nieuwe kortingsdag, maar dan voor de online verkoop. De naam werd daarbij ‘Cyber Monday’. Hoewel er lage verwachtingen waren voor de kortingsdag, werd Cyber Monday snel een succes. Veel winkeliers die een Black Friday actie hebben, bedenken dan ook een speciale verrassing voor Cyber Monday. Het is daarom slim om ook op de maandag na Black Friday nog goed alle kortingen in de gaten te houden.  De Cyber Monday aanbiedingen zijn namelijk vaak nog interessanter dan de Black Friday deals. Tijdens Cyber Monday vliegen de kortingen namelijk de pan uit.

Cyber Monday: wat zijn de verwachtingen?

Voor 2020 is de verwachting dat de kortingsdag Cyber Monday weer net zo’n groot succes gaat zijn als de voorgaande jaren. Vorig jaar hebben we gezien dat eigenlijk alle webshops die beschikken over een Black Friday actie, ook Cyber Monday deals hebben. Het is daarom slim om deze trend en deze winkels dit jaar ook goed in de gaten te houden. Zie je een leuke actie tijdens Black Friday 2020? Overweeg om even te wachten met je aankopen tot de eerste maandag na Black Friday; Cyber Monday. De kortingen kunnen namelijk hoger liggen dan op Black Friday. Het is daarnaast ook handig om van tevoren al een idee te hebben welke producten je tijdens Cyber Monday wilt scoren, zodat jij er vervolgens als eerste bij bent. De Cyber Monday deals gelden enkel op maandag, daarom wil je er zeker van zijn dat je niets mist!

Grote spelers tijdens Cyber Monday

Er zijn een aantal grote spelers op de markt die elk jaar met hele toffe en aantrekkelijke Cyber Monday aanbiedingen komt. Daarom raden wij ook aan deze Cyber Monday winkels in de gaten te houden tijdens deze feestdag. De grote spelers die interessant zijn in de gaten te houden zijn o.a.: Coolblue, MediaMarkt, Bol.com, Amazon en BCC. De deals die door deze winkels worden aangeboden zijn vaak elektronica aanbiedingen, zoals toffe acties op tablets, laptops, smartphones en televisies van verschillende merken. Ben jij dus op zoek naar deze producten of vind je het gewoon leuk om hoge kortingen op te zoeken, dan zet de bovenstaande winkels absoluut op je lijstje!

Vorige acties Cyber Monday

Vorig jaar kon je volop genieten van online shopplezier. Hoewel er tijdens Black Friday al honderden online kortingen werden aangeboden, ging de online gekte op de maandag na Black Friday pas echt los. Zo kon je bijvoorbeeld bij Saniweb profiteren van 10% online korting op sanitair, was er 40% online korting bij Under Armour en kon je jeans kopen met 25% korting bij Jeans Centre. Daarnaast waren er nog veel meer andere leuke Cyber Monday winkels die deelname aan het kortingsfestijn. Kortom, dit jaar verwachten we weer heel veel aanbod met hoge kortingen. Houd daarom het deal- en winkeloverzicht goed in de gaten om op tijd te zijn voor de beste deals. En wie weet ben jij er als eerste bij en scoor je de beste deals!