Waar zijn de Rituals geurstokjes in de sale?

blog Rituals geurstokjes header
2 minuten leestijd

Een van de populairste producten van Rituals zijn toch wel de overheerlijke geurstokjes. Deze geurstokjes zorgen ervoor dat jouw huis zich vult met een goddelijk aroma. Zo heb jij geen last meer van nare geurtjes. De producten van Rituals zijn redelijk aan de prijs en daarom wil je het liefste deze producten met leuke kortingen aanschaffen. Maar bij welke winkels maak je de meeste kans op mooie afprijzingen op bijvoorbeeld deze geurstokjes? Wij geven in deze blog een overzicht van deze winkels:

Rituals geurstokjes bij Rituals zelf

Je geloofd het misschien niet, maar Rituals zelf organiseert ook regelmatig leuke sales met flinke kortingen. Zo organiseren ze bijvoorbeeld tot 50% korting in de Summer Sale. Hieronder vallen ook vaak de populaire geurstokjes. Of je krijgt €5,- korting bij een besteding van €45,-. 

Rituals geurstokjes bij Douglas

Douglas geeft ook regelmatig mooie kortingen weg als het om Rituals gaat. Zo is de meeste voorkomende deal 25% korting op alles van Rituals. Ook zijn er vaak speciale shopping avonden waarbij je vanaf 18.00 tot 23.59 een mooie 25% korting op alles in de winkel krijgt. Bij deze avonden geldt wel dat je er snel bij moet zijn, want de Rituals artikelen zijn tijdens deze uurtjes altijd razend populair. 

Rituals geurstokjes bij de Bijenkorf

De Bijenkorf verkoopt voornamelijk de gift sets van Rituals. Maar toch hebben ze ook een aantal geurstokjes in hun assortiment. De voorgaande Rituals deals waren als volgt:

  • 20% korting op een selectie producten van het merk Rituals;
  • €25,- korting op de Rituals parfum + 2 navullingen;
  • Tot 30% korting op verschillende cadeauverpakkingen. 

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.