Black Friday NAS

NAS Black Friday 2024

Een NAS (Network Attached Storage) is een soort van harde schijf met een netwerkaansluiting. Hiermee zijn alle bestanden op deze schijf beschikbaar voor alle gebruikers in je thuisnetwerk. Super fijn dus om bestanden met elkaar te delen! Check daarom hier alle NAS Black Friday aanbiedingen!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

NAS Black Friday

Een NAS is een fantastisch apparaat waarmee je bestanden vanaf elk apparaat, zoals een computer, smartphone en tablet, kunt opslaan en delen. Zo kun je bijvoorbeeld ook een film of je vakantiefoto’s op je NAS zetten, die je vervolgens streamt naar je Smart TV! Dat is wat je wilt toch! Er zijn veel verschillende versies van de NAS-apparaten. Zo zijn ze bijvoorbeeld verkrijgbaar in verschillend RAM-geheugen, aantal schijfposities en USB-poorten. Wanneer je je keuze hebt gemaakt in welke NAS je wilt, dan wil je het liefst ook nog eens flinke kortingen ontvangen. Daarom is het handig om de Black Friday aanbiedingen in de gaten te houden!

Voorspellingen voor Black Friday 2024

Het is nog een grote verrassing wat Black Friday 2024 ons gaat brengen. We weten daarbij wel dat het handig is om de volgende winkels zeker in de gaten te houden: MediaMarkt, Bol.com, Coolblue en Amazon. Deze winkels komen ieder jaar weer met hele toffe elektronica aanbiedingen, zoals aanbiedingen voor monitors, harde schijven en dit jaar dus misschien ook wel voor de NAS.