Stappenplan: Zo haal jij het meeste uit Black Friday!

Zo haal je het meeste uit Black Friday
3 minuten leestijd

De rood omcirkelde dag in onze agenda komt steeds dichterbij. Zijn we er al klaar voor? Hebben we alle mogelijke voorbereidingen getroffen om optimaal te kunnen profiteren van Black Friday 2019? Misschien weet je al precies wat je wilt hebben, maar misschien ook niet. Black Friday Nederland heeft hier een stappenplan gemaakt die jij kunt doorlopen voor en tijdens Black Friday. Zo weet je zeker dat jij jouw favoriete deal niet mist en zonder stress Black Friday in kan gaan.

Geen stress, bereid je goed voor op Black Friday!

1. Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Black Friday Nederland stuurt in de Black Week verschillende nieuwsbrieven naar alle abonnees. In deze nieuwsbrieven kun je de beste deals vinden die al geldig zijn, zodat je deze vervolgens direct kunt aanschaffen. Je kunt je op dit moment al inschrijven voor deze nieuwsbrieven. Klik hier om je aan te melden! Het voordeel is dat je zelf kunt selecteren in welke categorie je bent geïnteresseerd. Hierdoor ontvang je geen onnodige spam, maar alleen de deals uit jouw favoriete categorie in jouw mailbox. Wanneer je bijvoorbeeld benieuwd bent naar de beste FIFA 20 deal, abonneer jij je op de gaming categorie waarmee de beste gaming deals rondom Black Friday in jouw inbox verschijnen. Inschrijven doe je hier.

2. Sla Black Friday Nederland op als bladwijzer

Een andere handige tip is om Black Friday Nederland op te slaan als bladwijzer. Het is natuurlijk niet makkelijk om al jouw favoriete shops in de weken voor Black Friday te checken op deals. Je weet niet wanneer je moet beginnen en je vergeet er wellicht een paar. Ook zijn er honderden winkels bijgekomen, wat het niet eenvoudiger voor jou maakt. Het is daarom het handigst om elke dag ons deal overzicht te checken. Je ziet dan gelijk welke winkels meedoen aan Black Friday en wanneer de deals ingaan. Zodra een Black Friday deal is ingegaan, vind je het woord ‘NU GELDIG’ bij de deal. Op deze manier kun jij meteen je slag slaan! Om het deal overzicht elke dag even te checken, kun je Black Friday Nederland instellen als bladwijzer. Zo valt je oog elke dag even op het icoontje en klik je er automatisch op. Succes!

3. Maak jouw verlanglijstje op Pinterest

Ben je eigenlijk niet speciaal ergens naar op zoek maar wil je wel profiteren van Black Friday 2019? Dan is het misschien slim om eens rond te snuffelen op Pinterest en jouw favoriete spulletjes te pinnen. Hoe werkt het? Je kunt op twee manieren jouw verlanglijstje samenstellen. Je kunt ten eerste rondkijken op het bord van Black Friday Nederland. Daar hebben we verschillende borden gemaakt per categorie. Vind je een product leuk en ben je wel benieuwd naar de deal? Klik dan op ‘pin’ en het product verschijnt op jouw bord genaamd ‘Black Friday verlanglijstje’. Doe dit met al jouw favoriete producten! Je kunt natuurlijk ook zoeken op bijvoorbeeld ‘fashion’ en jouw favoriete items pinnen. Vervolgens vergelijk je jouw items met de Black Friday items en kijk je of jouw favoriete product er tussen staat.

4. Schaf jouw favoriete deals aan

Wanneer je vervolgens een verlanglijstje hebt samengesteld, je hebt geabonneerd op de nieuwsbrief en Black Friday Nederland hebt ingesteld als bladwijzer ben je helemaal klaar voor Black Friday. Begin op 25 november met het kijken in de nieuwsbrief die je hebt ontvangen. Staat daar vervolgens niets in van je verlanglijstje, dan ga je door naar het deal overzicht. Hier kijk je vervolgens naar de deals die al op je verlanglijstje stonden. Staat er iets tussen? Yes! Dan schaf jij jouw favoriete product zo snel mogelijk aan, want je weet nooit hoe snel de deal weer verdwijnt. Staat er niks tussen? Dan informeer je vast wat de aankomende deals zijn. Misschien komt die ene deal wel op een later moment online. Zo profiteer jij optimaal van Black Friday!

5. Inspireer anderen met #blackfridaynl

Heb je vervolgens al jouw favoriete deals in huis voor, op of na Black Friday en ben je helemaal happy met jouw producten? Dan is het super leuk als je anderen laat weten hoe tevreden jij bent met je Black Friday deal! We nodigen iedereen dit jaar uit om een foto te maken met jouw deal en deze te plaatsen op Instagram met de hashtag #blackfridaynl en #echthollands om ons te laten weten hoe jij Black Friday hebt ervaren. Vervolgens delen we jouw verhaal op onze stories of zelfs op de feed! Vertel anderen over jouw deal en Black Friday gaat nóg meer leven dan het al doet!

Daar ben je Hollander voor!

alt


Over BlackFridayNederland.nl

Black Friday Nederland is het no.1 Black Friday platform van Nederland. Bij ons ontdek je als eerste de beste Black Friday deals van Nederland! Wij selecteren alle Nederlandse deelnemers inclusief de beste deals voor jouw favoriete producten. Hiermee creëren we overzicht in de duizenden aanbiedingen die tijdens Black Friday geldig zijn. Met behulp van ons platform bespaar jij niet alleen een hoop tijd, maar ook harde euro’s! In de week van Black Friday selecteren wij dagelijks de beste deals en presenteren we dit in een up-to-date overzicht.

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.