Mis geen enkele Black Friday deal!

Blijf op de hoogte van alle Black Friday aanbiedingen

Nog even aftellen en Black Friday 2018 gaat beginnen. Zit jij er al helemaal klaar voor? Om er zeker van te zijn dat je geen enkele deal mist, is het belangrijk dat je je nu alvast goed voorbereidt op al deze mega kortingen. Jij wilt natuurlijk straks niet die ene top deal missen waar jij lang op zat te wachten! Wij van Black Friday Nederland helpen jou bij deze voorbereiding met 3 trucs waardoor jouw favoriete aanbieding zeker niet aan je neus voorbijgaat.

Top aanbiedingen tijdens Black Friday – 3 trucs om geen deals te missen

1. Abonneer je op onze Deal Alerts

Met onze Deal Alerts kun jij precies in de gaten houden wanneer jouw favoriete aanbieding online komt. We zien je denken: ja maar, alle deals komen toch online op 23 november 2018? Natuurlijk! Maar wij merken dat bedrijven steeds eerder beginnen met hoge kortingen. Dus wil je er als allereerste bij zijn en zeker zijn van jouw favoriete elektronica of fashion product met korting? Schrijf je dan in voor de Deal Alerts en je krijgt als eerste een seintje wanneer jouw favoriete deals zijn gestart. In de periode rondom Black Friday ontvang jij dagelijkse updates over de beste aanbiedingen. Waar jij graag deals over wilt ontvangen, kun je aangeven bij interesses. Hoe schrijf je je in? Het is heel simpel. Je vult hieronder je e-mailadres in en komt vervolgens op een pagina waarin je kunt aangeven welke aanbiedingen jij graag wilt ontvangen. Vervolgens klik je op inschrijven en jij krijgt een alert als de eerste deals van jouw favoriete product zijn gestart.

2. Volg Black Friday Nederland op Social Media

alt Behalve onze Deal Alerts kun je voor de allerlaatste aanbiedingen ook terecht op onze Instagram en Facebookpagina. Hier kun je de laatste deals ontdekken je laten inspireren door aanbiedingen van alle deelnemende winkels. Je drukt simpel op de knop ‘vind-ik-leuk’ en jij bent verzekerd van het laatste nieuws rondom Black Friday. Behalve Facebook kun je ons sinds dit jaar ook volgen op Instagram. Volg ons snel en klik de allerlaatste stories aan met de nieuwste acties, zit klaar voor de nieuwste Black Friday post en jij zult niks meer missen van Black Friday Nederland!

3. Sla Black Friday Nederland op als bladwijzer

Als derde kun je Black Friday Nederland natuurlijk even bombarderen tot favoriet in je browser. Zo hoef je nooit meer te zoeken, maar kun je de allerlaatste deals gelijk checken zodra je jouw browser opstart. Hoe doe je dat? Het is simpel! Als je op je desktop op CTRL-D klikt, kun je Black Friday Nederland opslaan als favoriet. Indien dit niet lukt, kun je bij instellingen in je browser op ‘bladwijzer toevoegen’ klikken en vervolgens staat Black Friday Nederland bij je favoriete websites! Op je smartphone staat de favoriete ster linksboven. Zo zijn jouw desktop en smartphone ook helemaal klaar voor Black Friday!

Samen gaan we voor de beste deals


Over BlackFridayNederland.nl

Black Friday Nederland is het no.1 Black Friday platform van Nederland. Bij ons ontdek je als eerste de beste Black Friday deals van Nederland! Wij selecteren alle Nederlandse deelnemers inclusief de beste deals voor jouw favoriete producten. Hiermee creëren we overzicht in de duizenden aanbiedingen die tijdens Black Friday geldig zijn. Met behulp van het platform bespaar jij niet alleen een hoop tijd, maar ook harde euro’s! In de week van Black Friday selecteren wij dagelijks de beste deals en presenteren we dit in een up-to-date overzicht.

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.