Marktonderzoek: Welke winkels gaven in 2018 de meeste korting?

Welke winkels gaven in 2018 de meeste korting

Ja! Het is weer bijna tijd om op jacht te gaan naar de beste koopjes, want Black Friday is op komst. Heb je al een verlanglijstje gemaakt van de items die je echt móet aanschaffen deze vierde vrijdag van november? Zo niet, doe dit dan nu! Want er gaat weer zó onwijs veel korting komen, waardoor er weer flink veel geld bespaard kan worden. Daarnaast willen veel winkels als eerste de beste deals presenteren aan de buitenwereld en knallen ze daarom vaak al vóór 29 november hun sale de deur uit. Om alvast een indruk te krijgen van de winkels met de meeste korting, hebben wij hier een lijstje met de koplopers van vorig jaar voor je gemaakt. Deze shops moet je dus sowieso dit jaar weer in de gaten houden!

Kamera Express: Tot 80% korting

Eén van de winkels die veruit de meeste korting gaf tijdens Black Friday vorig jaar is Kamera Express. Deze winkel is dé specialist in foto- en videocamera’s. Je vindt hier bijvoorbeeld tientallen spiegelreflexcamera’s. Met deze camera’s kun je de mooiste heldere en gedetailleerde foto’s maken en jezelf en anderen op de prachtigste plekken fotograferen. Behalve spiegelreflexcamera’s, vind je bij Kamera Express compact, instant en nog veel meer soorten camera’s. Alle technieken die je kunt gebruiken om beeld vast te leggen, kun je bij Kamera Express vinden. Omdat deze elektronica normaal prijzig kan zijn, is het super gaaf als er hoge kortingen zijn op de camera die jij graag wilt. Tijdens Black Friday was er vorig jaar tot 80% korting!

JYSK: Tot 70% korting

Een tweede goede deal tijdens Black Friday was van JYSK. Deze meubelketen heeft alles voor jouw interieur. Van bedden, kussens en nachtkastjes voor je slaapkamer tot aan honderden accessoires voor in je badkamer. Deze Deense winkelketen is dé grootste internationaal opererende Deense retailer welke in maar liefst 30 landen zit gevestigd. JYSK is expert op het gebied van meubels en daarom is het slim om dé JYSK Black Friday deals goed in de gaten te houden. Vorig jaar was er maar liefst tot 70% korting op een groot gedeelte uit de collectie interieur items.

Hotels.com: 60% korting

Vorig jaar was ook hét jaar van de Black Friday reisdeals. Waar reizen in 2015 nog totaal niet aan de orde was met Black Friday, was dit vorig jaar helemaal up-coming. En niet zo gek natuurlijk, want Black Friday vindt plaats vlak voor de feestdagen. Ben je dus op zoek naar een leuk weekendje weg met de feestdagen of een plek waar jij de winter kunt overbruggen? Dan is het slim om alert te zijn op 29 november. Bij Hotels.com kon je namelijk vorig jaar 60% korting krijgen op een groot aantal geselecteerde hotels. Zo kon je voor een prikkie er even tussenuit. En het leuke was dat je daarbij nog tientallen toffe activiteiten kon ondernemen, want het hotel was helemaal niet duur!

Yves Rocher: 50% korting

Behalve veel elektronica en smartphone deals kun je natuurlijk ook veel korting verwachten in de beautyscene. Zo had het merk Yves Rocher vorig jaar elke dag speciale Black Friday deals en was er daarnaast ook nog eens 50% korting op de hele collectie. ij Yves Rocher kun je terecht voor parfum en cosmetica die ook nog eens proefdiervrij is. Je weet bij dit merk dus zeker dat je diervriendelijke producten aanschaft en dat er tegelijkertijd weinig geld van je rekening verdwijnt. In 2019 verwachten wij natuurlijk weer een deal die deze gaat overtreffen!

G-Star: Tot 50% korting

Nieuwe kleding is iets wat iedereen wel nodig heeft. In november maak je je weer op voor de koude wintermaanden en ben je misschien wel op zoek naar een warme jas, lekkere truien, jeans en schoenen. Fashion stores weten dan ook perfect in te spelen op deze vraag door met hoge kortingen te strooien tijdens Black Friday. G-Star was één van de kledingwinkels waar jij goed kon profiteren op deze kortingsdag. Op tientallen luxe denim items kon je tot 50% korting vinden, online of in de winkels. Dit jaar verwachten we weer honderden fashion items in de aanbieding rondom 29 november. Niet alleen bij G-Star, maar ook bij andere bekende en onbekendere winkels!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om zeker te weten dat je geen enkele deal mist. Het kan namelijk lastig zijn om tijdens de Black Week dagelijks Black Friday Nederland in de gaten te houden, maar door de nieuwsbrief krijg jij alle deals op tijd in jouw mailbox.

Dáár ben je Hollander voor!


Over BlackFridayNederland.nl

Black Friday Nederland is het no.1 Black Friday platform van Nederland. Bij ons ontdek je als eerste de beste Black Friday deals van Nederland! Wij selecteren alle Nederlandse deelnemers inclusief de beste deals voor jouw favoriete producten. Hiermee creëren we overzicht in de duizenden aanbiedingen die tijdens Black Friday geldig zijn. Met behulp van ons platform bespaar jij niet alleen een hoop tijd, maar ook harde euro’s! In de week van Black Friday selecteren wij dagelijks de beste deals en presenteren we dit in een up-to-date overzicht.

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.