Black Friday blijft Black Week - eerder beginnen is dé standaard!

Black Friday Blijft Black Week

Waar de aanbiedingen tijdens Black Friday in 2015 keurig bij één dag bleven, duren ze tegenwoordig wel een stukje langer. Winkels houden elkaar in de Black Friday periode continu in de gaten, de concurrentiestrijd barst los en elke winkel probeert de allerbeste deals te hebben! Daarbij willen de winkels ook nog eens als eerste hun topdeal met de buitenwereld delen. Want hoe eerder en hoe beter de deal, hoe sneller mensen het product aanschaffen. Schrijf dus niet alleen 29 november in je agenda, maar omcirkel de hele week van 25 november rood in je agenda. De kans dat er heel die week topdeals te verkrijgen zijn is namelijk heel erg groot. Je kunt ervan uitgaan dat die week de strijd om de kortingen weer los barst in Nederland.

Winkels die in 2018 niet konden wachten tot Black Friday

Er waren het afgelopen jaar behoorlijk wat winkels die niet konden wachten met het starten van hun deals tot Black Friday. De deals van maar liefst een derde van alle winkels waren al vóór Black Friday gestart! Voor dit jaar verwachten we dat zelfs de helft van de winkels hun deals al laten ingaan wat betekend dat het steeds meer een Black Week gaat worden in plaats van een Black Friday! Hieronder lees je welke vroege volgens we het afgelopen jaar tegenkwamen in de week van Black Friday.

Beddenreus: Een week lang 15% korting

Bij Beddenreus vind je natuurlijk allerlei soorten bedden: slaapbanken, twijfelaars, vouwbedden, boxsprings en nog veel meer. Daarnaast kun je bij Beddenreus ook jouw favoriete dekbedovertrek, matras en kussensloop uitkiezen. Met honderden soorten zit er zeker iets bij voor elke schone slaper. Vorig jaar begon Beddenreus al met Black Week op de vrijdag vóór Black Friday. Een week van tevoren kon je al verschillende bedden, matrassen en overtrekken aanschaffen met 15% korting. Deze korting liep vervolgens 10(!) dagen lang door. Wij verwachten dat je dit jaar ook weer genoeg tijd hebt om jouw Black Friday inkopen te doen.

CameraNU: Tot 70% korting tijdens Black Week

Behalve bedden, kon je ook al snel goedkoop camera’s scoren tijdens de Black Week. Vanaf de zaterdag vóór Black Friday (bijna een week eerder) tot en met Cyber Monday kon je met wel 70% korting camera’s en fotografie-accessoires aanschaffen bij CameraNU. Super goede deal toch! Dit jaar verwachten we natuurlijk een deal die dit gaat overtreffen. Ga je op vakantie en ben je wel toe aan wat mooie reisfoto’s, of ga je sporten en wil je wel zo’n fancy GoPro die jouw activiteiten filmt? Black Friday is hét ultieme moment om jouw camera-collectie uit te breiden met bijvoorbeeld een spiegelreflex, compact, systeem of action camera.

Heineken SUB: Perfect tapbier in jouw huiskamer

Wat is er nu leuker dan een feestje bouwen in je eigen huis waarbij jij je eigen bier kunt tappen? Met de Heineken SUB kun je thuis genieten van premium tapbier. Het fijne is dat het bier extra koud geserveerd is, op 2 graden, en dat je tapbier kunt verwachten uit de hele wereld. De nieuwe SUB is ook nog eens felrood waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan je keuken. Heineken SUB kwam vorig jaar op de markt en had gelijk al een te gekke Black Friday deal. Vanaf de maandag vóór Black Friday werd de SUB aangeboden met 60% korting. Deze deal liep zelfs door tot 31 december! Deze tap kon je dus super lang voor een lage prijs kopen.

AO.nl: Elektronica voor een klein prijsje

Een week lang dé beste elektronica deals scoren, dat kon vorig jaar bij AO.nl. Niet vanaf de vrijdag maar zelfs al vanaf de maandag waarop de Black Week van start gaat, kon jij dagelijks van scherpe elektronica aanbiedingen genieten. Zo waren er deals op bijvoorbeeld wasmachines & vaatwassers, maar ook op draadloze speakers en televisies. Sowieso komen vaak de beste deals uit de elektronica categorie. Normaal dure elektro producten worden scherp afgeprijsd tijdens Black Friday. Het is daarom heel belangrijk om goed de deals in de gaten te houden, want het kan je honderden euro’s schelen!

Bol: Feestje met Bol tijdens de Black Week!

Bol.com is natuurlijk één van de grootste webwinkels in Nederland waar je letterlijk alles kunt vinden. Het is dus ook niet zo gek dat Bol.com ver van tevoren al nadenkt over de beste Black Friday deals. Bol.com vierde Black Friday vorig jaar met het Black Friday Festival. Tijdens dit feestje kon je elke dag scherpe deals vinden op het gebied van elektronica, gaming en meer. Goede deals bij Bol.com waren er bijvoorbeeld op FIFA 19, Playstation, XBOX en op de Google Home Mini. Dat Bol.com dit jaar weer meedoet, is een zekerheid. Welke deals er zijn? Dat weten we pas tijdens de Black Week, maar houd Bol goed in de gaten. Vorig jaar begonnen ze bijna een week voor Black Friday! Spannend!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om zeker te weten dat je geen enkele deal mist. Het kan namelijk lastig zijn om tijdens de Black Week dagelijks Black Friday Nederland in de gaten te houden, maar door de nieuwsbrief krijg jij alle deals op tijd in jouw mailbox.


Over BlackFridayNederland.nl

Black Friday Nederland is het no.1 Black Friday platform van Nederland. Bij ons ontdek je als eerste de beste Black Friday deals van Nederland! Wij selecteren alle Nederlandse deelnemers inclusief de beste deals voor jouw favoriete producten. Hiermee creëren we overzicht in de duizenden aanbiedingen die tijdens Black Friday geldig zijn. Met behulp van ons platform bespaar jij niet alleen een hoop tijd, maar ook harde euro’s! In de week van Black Friday selecteren wij dagelijks de beste deals en presenteren we dit in een up-to-date overzicht.

Dáár ben je Hollander voor!

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.