De deals zijn gestart, neem een kijkje!
Mis ze niet
De beste deals
Handig, snel & overzichtelijk

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden

Wanneer is Black Friday?

Hartstikke lekker natuurlijk zo’n kortingsdag, maar wanneer is “Zwarte Vrijdag” nu eigenlijk? Om daar antwoord op te geven, moeten we eerst kijken naar wanneer de Amerikaanse feestdag Thanksgiving wordt gevierd. Dit omdat Black Friday elk jaar op de vrijdag ná Thanksgiving plaatsvindt. Gelukkig is het zo dat Thanksgiving standaard op de vierde donderdag van november valt. Hierdoor is het goed vast te stellen wanneer dé kortingsdag in de komende jaren plaats gaat vinden.

Black Friday 2021 datum

Dit jaar vieren de Amerikanen Thanksgiving op 25 november. Met deze kennis weten we dus dat Black Friday 2021 dit jaar gevierd wordt op vrijdag 26 november.

Pak je agenda er dus bij en markeer deze dag zodat je er niet meer omheen kan. Op deze manier weet je zeker dat je alle waanzinnige kortingen en aanbiedingen niet zomaar aan je voorbij laat gaan. Dat zou namelijk ontzettend zonde zijn. Daarbij is het goed om te weten dat verschillende winkels zó enthousiast zijn dat ze al eerder beginnen met het aanbieden van waanzinnige deals. Wees hier dus bewust van en houd je favoriete winkels in de hele week van 27 november goed in de gaten!

Data van de aankomende jaren

Wanneer we het rekensommetje van hierboven herhalen, weten we dat we in de aankomende jaren kunnen genieten van waanzinnige deals op de volgende data:

Zorg er dus voor dat je deze data ook alvast markeert in je agenda en er misschien wel een alarm voor instelt! Zo weet je zeker dat je in de aankomende jaren niet vergeet om te genieten van de waanzinnige kortingen en aanbiedingen.

Check de beste deals

Op zoek naar de mooiste aanbiedingen en beste deals voor dit jaar? Check dan onze deals pagina of ga naar ons complete winkeloverzicht.