Time

Wanneer is Black Friday?

  • Black Friday valt op vrijdag 27 november
  • De eerste acties starten al rond vrijdag 20 november
  • Ook NU de beste deals en acties voor jou
Wanneer is black friday?

27 november 2020

Hoe lang nog?

Time

Wanneer is Black Friday 2020?

Black Friday 2020

Hartstikke lekker natuurlijk zo’n kortingsdag, maar wanneer is “Zwarte Vrijdag” nu eigenlijk? Om daar antwoord op te geven, moeten we eerst kijken naar wanneer de Amerikaanse feestdag Thanksgiving wordt gevierd. Dit omdat Black Friday elk jaar op de vrijdag ná Thanksgiving plaatsvindt. Gelukkig is het zo dat Thanksgiving standaard op de vierde donderdag van november valt. Hierdoor is het goed vast te stellen wanneer dé kortingsdag in de komende jaren plaats gaat vinden.

Dit jaar vieren de Amerikanen Thanksgiving op 28 november. Met deze kennis weten we dus dat Black Friday 2020 dit jaar gevierd wordt op vrijdag 27 november.

Pak je agenda er dus bij en markeer deze dag zodat je er niet meer omheen kan. Op deze manier weet je zeker dat je alle waanzinnige kortingen en aanbiedingen niet zomaar aan je voorbij laat gaan. Dat zou namelijk ontzettend zonde zijn. Daarbij is het goed om te weten dat verschillende winkels zó enthousiast zijn dat ze al eerder beginnen met het aanbieden van waanzinnige deals. Wees hier dus bewust van en houd je favoriete winkels in de hele week van 27 november goed in de gaten!

Data van de aankomende jaren

Wanneer we het rekensommetje van hierboven herhalen, weten we dat we in de aankomende jaren kunnen genieten van waanzinnige deals op de volgende data:

Zorg er dus voor dat je deze data ook alvast markeert in je agenda en er misschien wel een alarm voor instelt! Zo weet je zeker dat je in de aankomende jaren niet vergeet om te genieten van de waanzinnige kortingen en aanbiedingen.

Check de beste deals

Op zoek naar de mooiste aanbiedingen en beste deals voor dit jaar? Check dan onze deals pagina of ga naar ons complete winkeloverzicht.