Top Black Friday deals van vorig jaar

De beste deals van vorig jaar

Nog even en alles wordt weer uit de kast gehaald voor de beste Black Friday deals van 2018. Maar voordat het zo ver is, kijken we nog even terug naar de beste deals van Black Friday vorig jaar. Welke deals kon jij vorig jaar absoluut niet missen en welke aanbiedingen moet jij dit jaar zeker in de gaten houden? Black Friday Nederland presenteert je de top 6 Black Friday deals van 2017. Deze deals waren slechts beperkt beschikbaar en binnen no time uitverkocht.

De 6 beste Black Friday aanbiedingen van vorig jaar waar tienduizenden mensen van hebben geprofiteerd.

1. Apple MacBook Pro 15inch -22%

altEén van de topaanbiedingen was toch wel de Apple MacBook Pro 15 inch. Deze laptop neem je overal makkelijk mee naar toe en heeft ongekende grafische kwaliteiten. De MacBook Pro geeft je de unieke mogelijkheid om dingen te ontwerpen en foto’s te bekijken met de scherpte van een desktop, terwijl de MacBook pro slechts het gewicht heeft van een notebook. Verder geeft de Apple MacBook Pro 15 inch de mogelijkheid voor Virtual Reality. Door deze nieuwe toepassingen was de Apple MacBook Pro 15 inch een populaire aanbieding tijdens Black Friday en als één van de eerste producten uitverkocht.

2. Apple iPad 9, 7inch -10%

Nog een andere top-Apple deal van de laatste Black Friday editie was de Apple iPad, 9,7 inch. Deze iPad heeft als unieke factor dat het meerdere apps aankan. Je kunt dus tegelijkertijd skypen terwijl je aan het werk bent. Deze iPad was vorig jaar super populair en dat ook onder andere door de AR technologie. Met deze iPad kon je virtuele dingen in een echte wereld plaatsen. Geen wonder dat dit product vorig jaar als één van de beste deals is verkocht!

3. SAMSUNG 55Inch Curved 4K LED UHD TV -40%

Een tv met korting; wie wil dat nu niet? De SAMSUNG 55Inch Curved 4K LED UHD TV was vorig jaar één van de beste deals. Dit is ook niet zomaar een televisie, maar een uniek, curved exemplaar. Je zult geen enkel detail missen door de aanwezigheid van een groot aantal helderheidsniveaus. Ook voor gamen is deze tv van SAMSUNG perfect gemaakt. Heb je nog een televisie nodig en wil je ook wel zo’n exemplaar? Houd dan de deals van Black Friday 2018 goed in de gaten en wie weet komt er weer zo’n goede deal voorbij.

3. Sonos Playbar -20%

Een ware muziekbeleving wordt de Sonos Playbar ook wel genoemd. Het is ook niet gek dat deze speaker zo ongekend populair was vorig jaar. De Sonos Playbar bevat 9 speakers waardoor jij je begeeft in een ware bioscoop. Verlang je ook naar een muziekinstallatie die je eenvoudig kunt regelen met je smartphone? Houd dan de Sonos aanbiedingen in de gaten en voordat je het weet heb jij ook zo’n bioscoop thuis dit jaar.

5. Playstation 4 1TB + 2controllers + FIFA € 277,-

Eén van de deals die als eerste de deur uitging vorig jaar, was de Playstation 4 1TB. Het leuke was dat kopers niet alleen de Playstation kregen, maar 2 controllers en FIFA erbij. Voor een leuk Black Friday prijsje als € 277,- is dat natuurlijk geen geld. Het voordeel van deze Playstation is dat de kleuren heel gedetailleerd worden weergegeven door de hoge resolutie. Let goed op dit jaar tijdens Black Friday voor de beste Playstation deals.

6. Bijenkorf, 30% korting op geselecteerde items

Als laatste gingen de producten van Bijenkorf zo de winkel uit! De deal van Bijenkorf vorig jaar was 30% op alle geselecteerde items. Hoge kortingen op merken als Raph Lauren, Scotch & Soda, Calvin Klein en Tommy Hilfiger is maar een klein gedeelte van de topdeals van de Bijenkorf afgelopen jaar. Dit jaar doet Bijenkorf zeker weer mee aan Black Friday dus houd ze in de gaten.

Samen gaan we voor de beste deals


Over BlackFridayNederland.nl

Black Friday Nederland is het no.1 Black Friday platform van Nederland. Bij ons ontdek je als eerste de beste Black Friday deals van Nederland! Wij selecteren alle Nederlandse deelnemers inclusief de beste deals voor jouw favoriete producten. Hiermee creëren we overzicht in de duizenden aanbiedingen die tijdens Black Friday geldig zijn. Met behulp van ons platform bespaar jij niet alleen een hoop tijd, maar ook harde euro’s! In de week van Black Friday selecteren wij dagelijks de beste deals en presenteren we dit in een up-to-date overzicht.

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.