Black Friday wordt Black Week - De acties beginnen eerder

Winkels komen steeds eerder

Nog even en het is Black Friday. Ben jij er al klaar voor? Winkels beginnen steeds eerder met het afprijzen van hun producten, dus zorg dat je ruim op tijd klaar staat. 23 november is het Black Friday maar vanaf maandag 19 november kun je jouw favoriete deal al in de gaten gaan houden om zeker te zijn dat de hoge korting niet aan jouw neus voorbijgaat. Wij zetten voor jullie een aantal topaanbiedingen op een rijtje waar je vorig jaar al vóór Black Friday van kon profiteren.

Winkels beginnen steeds eerder met Black Friday aanbiedingen

1. Blue Friday van Coolblue

Vorig jaar begon Coolblue een week eerder met Black Friday en gingen ze langer door. Van 17 tot en met 26 november hadden klanten de tijd om hun favoriete producten aan te schaffen met hoge kortingen. Coolblue deed dit om hun klantbelofte ‘Vandaag besteld, morgen in huis’ echt waar te kunnen maken. Door Black Friday langer te maken, verlichten ze de druk bij de postbezorging en heeft iedereen ook daadwerkelijk op tijd het pakketje in huis. Houd Coolblue dit jaar ook in de gaten want ze doen zeker weer mee en wie weet dus wel vóór de landelijke datum.

2. ABOUT YOU 40% korting

De fashion shop ABOUT YOU heeft ook de trend om eerder te beginnen met Black Friday gevolgd en begon vorig jaar 6 dagen voor Black Friday met hoge kortingen. Vorig jaar kon je bij ABOUT YOU met 40% korting verschillende soorten fashion artikelen aanschaffen. Ben je dus op zoek naar kleding in alle soorten en maten? Check dan ruim van tevoren de deals van ABOUT YOU.

3. Amazon Cyber Monday week

Eén van de grootste webwinkels is Amazon, niet zo gek dus dat ze één van de eerste willen zijn met Black Friday. Vorig jaar begonnen de hoge kortingen al 4 dagen voor Black Friday en liepen door tot en met Cyber Monday. Amazon heeft een groot assortiment aan verschillende productcategorieën waaronder: Audio, Apple en Cosmetica artikelen.

4. wehkamp 60% korting

Op wehkamp kreeg je vorig jaar wel tot 60% korting op alle mode, wonen en elektronica artikelen. Wehkamp begon precies 1 dag voor Black Friday met de beste deals, dus dat is dit jaar goed opletten. Wehkamp staat bekend om zeer gunstige Playstation deals maar ook in andere categorieën kunnen de kortingen hoog oplopen.

5. CameraNU 50% korting op elektronica

CameraNU is dé webwinkel waar je alles wat met beeld te maken heeft, aan kunt schaffen. Foto- en videotoestellen zijn prijzig, maar met Black Friday een stuk beter betaalbaar. Vorig jaar begon CameraNU 2 dagen voor Black Friday al met het strooien van hoge kortingen. Ben je dus op zoek naar een camera? Houd dan de deals goed in de gaten en wees er op tijd bij! Zeker weten dat je geen deal mist? Schrijf je dan in voor onze Deal Alerts. Je krijgt dan als eerste een berichtje wanneer jouw favoriete deals zijn gestart. Je kunt je eigen interesses aangeven waardoor je alleen een update ontvangt wanneer de deals die jij interessant vindt, zijn gestart.

Samen gaan we voor de beste deals


Over BlackFridayNederland.nl

Black Friday Nederland is het no.1 Black Friday platform van Nederland. Bij ons ontdek je als eerste de beste Black Friday deals van Nederland! Wij selecteren alle Nederlandse deelnemers inclusief de beste deals voor jouw favoriete producten. Hiermee creëren we overzicht in de duizenden aanbiedingen die tijdens Black Friday geldig zijn. Met behulp van ons platform bespaar jij niet alleen een hoop tijd, maar ook harde euro’s! In de week van Black Friday selecteren wij dagelijks de beste deals en presenteren we dit in een up-to-date overzicht.

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.