5 redenen om te wachten met shoppen tot Black Friday

5 redenen om te wachten op Black Friday

Maximaal profiteren van Black Friday 2018?! Hier vind je 5 goede redenen om nog even te wachten met geld uitgeven tot het Black Friday is. De laatste maanden van het jaar zijn namelijk vaak een aanslag voor je portemonnee. Zo gaan de meeste mensen weer op zoek naar dure sinterklaas- en kerstcadeaus. Ook is het niet verkeerd wat geld over te houden voor die toffe outfit tijdens de feestdagen. Een dikke tip om deze periode voordelig door te komen: “Black Friday!”

5 redenen om te wachten met shoppen tot Black Friday

1. Je kunt al profiteren van topdeals voordat Black Friday überhaupt begonnen is!

Black Friday 2018 start dit jaar officieel pas op vrijdag 23 november, maar wij zien elk jaar de ingangsdatum van de deals verder naar voren verschuiven. Waar enkele jaren geleden aanbiedingen alleen op Black Friday zelf verkrijgbaar waren, zie je nu steeds vaker dat winkels vanaf woensdag of zelfs de gehele week hoge kortingen geven. Een bijkomend voordeel is dat de meeste aanbieding geldig zijn tot en met Cyber Monday, waardoor je meerdere dagen hebt om te profiteren van hoge kortingen. Onze voorspelling: de eerste deals starten dit jaar al op vrijdag 16 november, met natuurlijk het grootste aanbod en de allerbeste aanbiedingen op Black Friday – vrijdag 23 november – zelf. Wil je een seintje ontvangen als de eerste aanbiedingen zijn gestart? Schrijf je hieronder dan nu in voor onze “Deal Alerts”.

2. Hoge kortingen op verschillende type producten

De kortingen tijdens Black Friday en Cyber Monday kunnen behoorlijk hoog oplopen. Vorig jaar kon je bijvoorbeeld rekenen op de volgende kortingen:

  • Apple: tot maximaal 20% korting;
  • Audio, elektronica & TV: tot 60% korting;
  • Fashion: tot 30% op de gehele of  EXTRA korting op sale;
  • Gaming: Kortingen tot 30% op consoles en tot 70% korting op games;
  • Laptops: 10 tot 20% korting;
  • Speelgoed: tot 60% korting.

3. Grote kans op korting bij jouw favoriete winkel of merk

In 2015 selecteerden wij “slechts” 35 winkels met Black Friday aanbiedingen. Dit aantal liep in 2016 vervolgens op naar 75 deelnemers en vorig jaar selecteerden wij meer dan 125 winkels en merken. Momenteel staat er al een eerste selectie van deelnemende winkels voor Black Friday 2018 online. Naar verwachting stijgt het aantal deelnemers dit jaar naar meer dan 180. Het zit er dus dik in dat jouw favoriete winkel of merk in november dit jaar Black Friday aanbiedingen heeft!

4. Voor ieder wat wils

Doordat het aantal deelnemende winkels jaarlijks stijgt, zie je steeds meer nieuwe productcategorieën toetreden. Zo waren de Black Friday deals in 2015 hoofdzakelijk gericht op gaming en elektronica items als televisies, audio en Apple producten. Inmiddels hebben ook vrijwel alle fashion merken Black Friday deals en kun je tegenwoordig ook je slag slaan voor de beste deals op laptops, parfum, smartphones, woonartikelen, reizen, speelgoed en nog veel meer.

5. Profiteren van hoge korting in aanloop naar de feestdagen

De decembermaand is vanwege de feestdagen sinterklaas, kerst en nieuwjaar al duur genoeg. Wij van Black Friday Nederland zien dat steeds meer consumenten hun aankopen uitstellen tot aan Black Friday om op deze manier de uitgaven enigszins te kunnen drukken. Stel alvast een verlanglijst samen zodat je tijdens Black Friday gericht je aankopen kunt doen en focus aanbrengt op aanbiedingen die er voor jou echt toe doen.

Samen gaan we voor de hoogste korting!


Over BlackFridayNederland.nl

Black Friday Nederland is het no.1 Black Friday platform van Nederland. Bij ons ontdek je als eerste de beste Black Friday deals van Nederland! Wij selecteren alle Nederlandse deelnemers inclusief de beste deals voor jouw favoriete producten. Hiermee creëren we overzicht in de duizenden aanbiedingen die in een korte periode geldig zijn. Met behulp van ons platform bespaar jij niet alleen een hoop tijd, maar ook harde euro’s! In de week van Black Friday selecteren wij dagelijks de beste deals en presenteren we dit in een handig overzicht. Zorg ervoor dat je geen deals mist en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of volg ons via Facebook en Instagram.

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.