Black Friday Nederland is vernieuwd - Zo helpen wij je nóg meer!

Black Friday Nederland is vernieuwd
2 minuten leestijd

Misschien heb je vorig jaar al goed geprofiteerd van ons deal overzicht en heb je mede hierdoor jouw favoriete koopjes kunnen bemachtigen. Dan ben je dus al bekend met ons platform! Goed om te weten dus dat Black Friday Nederland dit jaar volledig is vernieuwd. Meer winkels en betere deals moeten natuurlijk samengaan met een nieuwe site en veel betere functies. We leggen je daarom in onderstaande infographic graag uit wat je van de nieuwe website kunt verwachten op 29 november.

alt

Daar ben je Hollander voor!


Over BlackFridayNederland.nl

Black Friday Nederland is het no.1 Black Friday platform van Nederland. Bij ons ontdek je als eerste de beste Black Friday deals van Nederland! Wij selecteren alle Nederlandse deelnemers inclusief de beste deals voor jouw favoriete producten. Hiermee creëren we overzicht in de duizenden aanbiedingen die tijdens Black Friday geldig zijn. Met behulp van ons platform bespaar jij niet alleen een hoop tijd, maar ook harde euro’s! In de week van Black Friday selecteren wij dagelijks de beste deals en presenteren we dit in een up-to-date overzicht.

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.