Y.A.S. Black Friday 2020

De Black Friday deals van Y.A.S. zijn gestart! Klik op de “Naar deals” button om naar de aanbiedingen te gaan. Mis ze niet!

De voordelen van shoppen bij Y.A.S.

Binnen 100 dagen gratis retourneren
Verzendtijd: 2-4 werkdagen
Gratis verzending vanaf €50,-

Y.A.S. Black Friday

Y.A.S. biedt een groot assortiment aan, zo biedt de winkel alledaagse kleding tot aan avondkleding. Daarnaast kun je er zelfs terecht voor bruidsjurken. Met de Y.A.S. Black Friday aanbiedingen ontvang je hele scherpe prijzen op de mooiste producten, zoals op jurken, jeans en rokken. Het is handig om een verlanglijstje van te voren te maken, zodat je gericht kan shoppen en sneller kan scoren!

Voorspellingen voor Y.A.S. Black Friday

Voor Black Friday 2020 verwachten we ongeveer dezelfde soort aanbiedingen als voorgaande edities. Zo ontving je vorige jaren 20% korting op de gehele collectie. Ja, echt waar! Op alles! We gaan ervan uit dat we dit jaar weer mogen genieten van deze toffe kortingen.

Wanneer zijn de Black Friday 2020 acties?

Wanneer we terugkijken naar aanbiedingen van voorgaande edities verwachten we dat de Y.A.S. kortingen alleen op de vrijdag gelden. Schrijf vrijdag 27 november dus zeker op, want je moet er snel bij zijn. Je gaat zeker niet de enige zijn en op=op natuurlijk!

Relevante productcategorieën

Fashion - Tassen - Dameskleding

Interessante pagina's