Black Friday Tele2
Tele2
Deals - €147 voordeel op de S20 Ultra
Black Friday Tele2
Deals - €147 voordeel op de S20 Ultra
Winkel header

Tele2 Black Friday 2020

Vrijdag 27 november 2020 is het weer Black Friday. Naar verwachting zijn de deals aan het begin van de Black Friday week bekend.


Huidige actie:

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Maak dan gebruik van de telefoon aanbiedingen van Tele2! Profiteer tijdelijk van €147,- voordeel op een telefoon abonnement in combinatie met een Samsung Galaxy S20 Ultra.

De voordelen van shoppen bij Tele2

Mobiele telefonie, TV, internet & bellen
Sim Only met Unlimited Data & Bel/SMS
Niet helemaal wat je zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Tele2: Ga los tijdens Black Friday

Een bestaan zonder smartphone is tegenwoordig niet meer in te beelden. Je gebruikt het ding bijna overal voor. Met het OV naar je werk? De app op je smartphone vertelt je hoe laat de trein gaat. Naar een afspraak op een onbekend adres? Geen probleem, Google Maps wijst je de weg. Even snel je mail checken onderweg? Met een paar klikken op je smartphone zit je in je mailbox. Het is tegenwoordig zo makkelijk allemaal, dat we niet meer zonder kunnen. Met als gevolg dat telecombedrijven zoals Tele2 ook onmisbaar zijn. Helaas zijn abonnementen van een populaire smartphone vaak nog prijzig wanneer het model pas net op de markt is. Gelukkig krijg je tijdens Black Friday de kans om ook deze voor een mooi prijsje aan te schaffen, zeker bij Tele2. Houd deze pagina in november dus goed in de gaten!

Verwachtingen 2020

Vorig jaar had Tele2 waanzinnige Black Friday deals. Zo kreeg je korting op een tweejarig telefoonabonnement met een Huawei P Smart plus, Huawei P20 Pro en de iPhone 8. Drie vrij nieuwe smartphones welke men maar al te graag in de hand wilden houden. Waarmee Tele2 ons tijdens Black Friday 2020 gaat verblijden is voor nu nog een verrassing, maar geloof ons als we zeggen dat Tele2 jou ook dit jaar niet zal teleurstellen. Afgelopen jaar was er al extra korting op Samsung, Huawei en Sony. De korting kon oplopen tot wel € 168,-. 

Over Tele2

Uit een recent onderzoek is naar voren gekomen dat Tele2 de beste mobiele provider is van 2019. En dat is niet de eerste keer dat ze deze titel krijgen, in 2017 en 2018 was het namelijk ook al raak. Wat het geheim is van Tele2? Alsmaar streven naar betere, makkelijkere en goedkopere telecom. Zo blijven ze datgeen verbeteren wat mensen inmiddels als normaal zijn gaan vinden. Kortom, met een abonnement bij Tele2 zit je goed.

De beste deals op een rijtje

Overtuigt van de kracht van Black Friday? Dat is mooi. Dan resteert ons nog één ding; jou op de hoogte stellen van de beste Black Friday deals van 2020. Dit doen we d.m.v. een nieuwsbrief. Op deze manier ben jij er zeker van dat je Black Friday niet zomaar aan je voorbij laat gaan én dat je in de gaten hebt waar je de beste deals kunt scoren. Schrijf je daarom hier snel in voor de nieuwsbrief!

Relevante productcategorieën

Internet - Apple iPhone - Samsung Galaxy - OnePlus - Sim Only

Interessante pagina's