PlatteTV Black Friday 2021

De Black Friday 2021 deals van PlatteTV zijn nog onbekend. Rond vrijdag 19 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij PlatteTV

De grootste TV-winkel van NL
Gratis bezorging
10 winkels

Black Friday PlatteTV: Soundbars, TV's en speakers voor een prikkie!

Er is niets fijners dan na een lange, vermoeiende dag op de bank te ploffen en te genieten van je favoriete tv show of Netflix serie. Een goede, nieuwe TV maakt deze activiteit nog een tandje leuker natuurlijk. Zeker wanneer je deze op de kop hebt geslagen met een fikse korting. Daarom ons advies om alert te zijn op Black Friday, dé dag waarop winkels heel veel populaire producten scherp afprijzen. Zo ook schitterende televisies door o.a. de winkel PlatteTV. Afgelopen editie gaven zij korting op OLED TV's en 22 tot 28 inch TV's, maar ook op draadloze speakers en soundbars! En dit voor maar liefst vier dagen lang, namelijk van Black Friday t/m Cyber Monday. Waarmee PlatteTV ons tijdens Black Friday 2021 gaat verwennen is nog niet bekend, maar wij verwachten dat dit weer net zo'n toffe actie gaat zijn als het afgelopen jaar.

Over PlatteTV

De naam zegt het al, PlatteTV staat voor jou klaar wanneer je opzoek bent naar een nieuwe televisie. Zo kun je er terecht voor een OLED TV, een 4K Ultra HD TV, budget TV's, Smart TV's XXL TV's en nog veel meer. Maar wat de naam niet verklapt is dat ze ook een aantrekkelijk aanbod hebben in soundbars, receivers en draadloze speakers. Hiermee maak je je televisie ervaring compleet. Om het assortiment te bekijken kun je surfen op hun website, maar je bent ook meer dan welkom in een van de winkels. De PlatteTV winkel is te vinden in Amsterdam, Arnhem, Breda, Doesburg, Doetinchem, Eindhoven, Naarden, Nijmegen, Utrecht en Zoeterwoude. Het maakt niet uit waar je de producten bewondert, tijdens Black Friday kom je op elke locatie aan je trekken.

Ontvang de nieuwsbrief met de beste deals

Wil je er zeker van zijn dat je Black Friday niet per ongeluk mist en wil je op de hoogte blijven van de beste deals? Dan adviseren wij je om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Vervolgens ontvang jij rond Black Friday op 26 november 2021 van ons mail met de mooiste acties en de laatste nieuwtjes. Zodat jij een fantastische Black Friday kunt ervaren en profiteert van de meest spectaculaire aanbiedingen! Meld je dus snel hier aan.

Relevante productcategorieën

Televisies - OLED TV - Smart TV - Elektro