Black Friday Amazon NL
Amazon NL
Elke dag de beste deals
Black Friday Amazon NL
Elke dag de beste deals
Winkel header

Amazon NL Black Friday 2020

Vrijdag 27 november 2020 is het weer Black Friday. Naar verwachting zijn de deals aan het begin van de Black Friday week bekend.


Huidige actie:

Amazon.nl heeft voor jou elke dag een nieuwe aanbieding. Van elektronica tot verzorgingsproducten en speelgoed. Er zit altijd wel wat interessants tussen. Check dus snel welke deals je vandaag kunt scoren!

De voordelen van shoppen bij Amazon NL

Een extreem groot assortiment
Gratis bezorging binnen één dag met Amazon Prime

Black Friday Amazon NL

De Amerikaanse e-tailgigant Amazon is nog maar net actief in Nederland, maar nu al een webwinkel die je niet uit het oog moet verliezen. Met het vernieuwde platform kun je bij Amazon NL namelijk niet alleen meer terecht voor e-readers en e-books, maar ook voor elektronica, games, wonen, speelgoed en nog veel meer. Dit biedt mooie kansen voor de Amazon NL Black Friday 2020 deals.

Voorspellingen voor Black Friday 2020 Amazon NL

Aangezien het vernieuwde Amazon NL tijdens de vorige editie van Black Friday nog niet bestond, verwachten we dat ze dit jaar uitpakken met scherpe deals op producten in allerlei productcategorieën. Wij verwachten dat de dagdeals vergelijkbaar gaan zijn met die van Amazon DE. Tijdens Black Friday 2020 zouden er hoge kortingen kunnen zijn op elektronica, fashion, baby of sport artikelen. Amazon NL werkt daarnaast veel samen met externe verkopers. Hierdoor verwachten wij dat de Black Friday kortingen van Amazon verschillen per product of merk, bijvoorbeeld 50% korting op fashion en 20% korting op elektronica producten.

Wanneer is Amazon NL Black Friday 2020?

Vorig jaar startte de dagdeals van dit Amerikaanse platform een week vóór Black Friday en liepen de aanbiedingen van Amazon door tot en met Black Friday. Dit jaar vindt Black Friday officieel plaats op 27 november 2020. Houd er dus rekening mee dat de Amazon Black Friday deals in Nederland ook eerder in kunnen gaan of langer door kunnen lopen, bijvoorbeeld tot Cyber Monday.

Amazon Black Friday deals van eerdere edities

Amazon NL is pas net live gegaan. Er waren voor deze Nederlandse versie van dit Amerikaanse mega platform daarom nog geen spectaculaire acties. In Duitsland viel Amazon op met de volgende dagdeals:

  • Apple Watch 4 (GPS) 40mm in verschillende kleuren € 429,- voor € 329,- (23% korting)
  • PlayStation 4 Pro (1TB) incl. FIFA 20 van € 439,- voor € 319,- (27% korting)
  • PlayStation 4 Pro (1TB) incl. Call of Duty - Modern Warfare van € 349,- voor € 299,- (15% korting)
  • En nog veel meer!

Andere interessante Amazon aanbiedingen

Amazon Prime Day

Amazon Prime Day is dé koopjesdag speciaal voor Prime-leden. Van deze kortingsdag kunnen dus alleen mensen profiteren die beschikken over een Prime-account. Zo’n account kost je een klein bedrag en vervolgens profiteer je van voordeel, gratis en snellere bezorging, streamen van series en films en veel meer. Voor abonnementhouders is Prime Day dus de uitgelezen kans om te genieten van hoge kortingen en spectaculaire Amazon Prime Day deals. Prime Day vindt meestal plaats in juli, dus midden in de zomer.

Cyber Monday Amazon

Cyber Monday is bij Amazon ook erg populair. Vorig jaar waren er ook speciale dagdeals op Cyber Monday. We kunnen dus verwachten dat deze webwinkel ook dit jaar meedoet aan deze online kortingsdag.

Black Friday Amazon producten

Bij Amazon kun je terecht voor tientallen producten, waaronder een e-reader. Op een e-reader kun je tientallen boeken downloaden en lezen op vakantie of onderweg. Amazon beschikt daarnaast over veel elektronica, van bijvoorbeeld Samsung. Je kunt bijvoorbeeld denken aan monitors, SD-kaarten of een harde schijf. Tot slot is er voor de kids ook genoeg te beleven. Denk maar aan honderden games voor de Playstation of aan ander speelgoed zoals Playmobil. Kortom, voor ieder wat wils tijdens Black Friday bij Amazon.

Huidige deals en acties

Kun je niet wachten tot Black Friday en ben je benieuwd naar de huidige deals? Check dan ons winkeloverzicht en dealoverzicht voor de actuele acties. Ben je benieuwd naar de acties van Amazon in Duitsland? Bekijk dan de Amazon DE pagina. 

Relevante productcategorieën

Vrije Tijd

Interessante pagina's