Header categorie Black Friday NL

Black Friday 2023

Vraag je je af wanneer het beste moment is om je boxspring, sneakers of MacBook aan te schaffen? Black Friday 2023 op vrijdag 24 november, is het antwoord! Waarom? Daarom! Nee flauw, we leggen het je in dit artikel graag haarfijn uit. Want er gaat niets boven het ontvangen van een nieuwe televisie waarvoor je aanzienlijk minder hebt betaald dan de normale verkoopprijs. Zeker wanneer je er ook nog een console bij hebt kunnen kopen, omdat deze enorm goedkoop was door de hoge Black Friday korting! Wil jij weten waarom, waar en wanneer je deze Black Friday deals kunt scoren? Lees dan snel verder!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday 2023 in Nederland

Van origine komt Black Friday uit Amerika waar het al jaren gevierd wordt. Zo valt Black Friday elk jaar traditioneel op de vrijdag na Thanksgiving. Black Friday 2023 gaat daarom zijn op vrijdag 24 november, ook in Nederland. Houdt deze dag maar alvast vrij, want er gaan zoveel onwijs mooie aanbiedingen zijn die je zeker niet wilt missen! Daarbij wordt het Black Friday aanbod in Nederland elk jaar groter en groter. Wat betekent dat jij nóg betere en mooiere deals kunt binnenslepen. Wij verwachten daarom ook dat Black Friday 2023 weer een knaller gaat worden! Dus houd de Black Friday deals goed in de gaten.

De grootste spelers tijdens Black Friday 2023

Het kan enorm overweldigend zijn rond de 24e van november. Er zijn zoveel winkels die de consument verwend met onwijs hoge kortingen, dat je uit gekkigheid niet meer weet waar je het moet zoeken. Dat is aan de ene kant mooi natuurlijk, want dat betekent dat er veel mogelijkheden zijn om geld te besparen. Aan de andere kant is dit totaal niet overzichtelijk. Met als gevolg dat je urenlang bezig kunt zijn met het vinden van de beste Black Friday deal. Maar geen paniek! Black Friday Nederland verzamelt de beste Black Friday deals van 2023, zodat jij enkel onze website hoeft te bezoeken om op de hoogte te zijn van het Black Friday aanbod. Daarnaast vertellen wij je graag welke winkels de meeste en scherpste Black Friday deals voor jou in petto hebben, namelijk Bol.com, MediaMarkt en Coolblue! Houd deze dus goed in de gaten!

Zorg dat je geen enkele deal mist

Het zou zonde zijn wanneer je in december bedenkt dat je wel een nieuwe laptop kunt gebruiken en je hier de volle mep voor moet betalen. Dit terwijl Black Friday nét is geweest. Zorg er daarom voor dat je deze actiedag niet zomaar aan je voorbij laat gaan. En dat je geen enkele deal mist! Hoe je dit doet? Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Hierdoor kunnen wij jou in november op de hoogte brengen van de beste Black Friday deals in jouw favoriete categorieën, zoals kleding, vrije tijd, gaming en audio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is voorbereid je slag slaan tijdens Black Friday 2023. Makkelijker kan het niet!