Header categorie Black Friday NL

Black Friday 2022

Heb je de verjaardag van je beste vriend(in) voor de deur staan, heeft je dochter een kilometers lang verlanglijstje voor Sinterklaas geschreven of vraagt je schoonmoeder om een nieuw stofzuiger voor kerst? Komt dat even goed uit! Want op vrijdag 25 november vindt Black Friday 2022 plaats, dé kortingsdag van het jaar. Dat is dus dé ideale kans om deze cadeautjes te scoren met onwijs veel korting! En hey, dit geldt natuurlijk niet alleen voor cadeautjes hè! Ook producten voor jezelf zijn volop in de aanbieding! Dus waar wacht je nog op?! Lees hier alles over Black Friday 2022!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday 2022 in Nederland

Ja je leest het goed, Black Friday is niet meer enkel populair in Amerika. Ook Nederland doet er gezellig aan mee! Hoe dit zo gekomen is, lees je uitgebreid op onze pagina over de geschiedenis van Black Friday (incl. infographic jawel!). Kort samengevat is Black Friday in Amerika ontstaan, met de gedachten om de kerstinkopen te vervroegen. Dit zodat de Amerikaanse economie weer kon groeien. Vervolgens is door het internet en voornamelijk Social Media het fenomeen overgevlogen naar Nederland. Dat betekent dus ook voor de gezellige Nederlander dat we volop kunnen genieten van waanzinnig goede deals en kortingen! Elk jaar groeit het aantal deelnemers enorm. Onze verwachting is dan ook dat tijdens Black Friday 2022 nog meer winkels te gekke Black Friday deals weggeven t.o.v. de vorige editie! Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het vrijdag 25 november is!

De grootste spelers tijdens Black Friday 2022

Black Friday draait dus om korting, heel veel korting. Dat is voor nu waarschijnlijk wel duidelijk. Maar waar moet je zijn voor de meeste Black Friday deals? Goede vraag. Hoewel er veel winkels zijn die Black Friday korting weggeven, zijn er toch wel een paar die er bovenuit springen. Deze hebben namelijk zó-veel producten zwaar afgeprijsd, dat het bijna niet te geloven is. We hebben het natuurlijk over Bol.com, MediaMarkt en Coolblue! Producten in de categorie elektronica, kleding, Apple, wonen en nog veel meer. Je kunt het je zo gek niet bedenken of ze hebben het in de Black Friday Sale. Doe er dus je voordeel mee en houdt deze grote spelers goed in de gaten tijdens Black Friday 2022!

Alle deals op een rijtje

Zoals eerder gezegd zijn er elk jaar steeds meer winkels die besluiten mee te doen aan het Black Friday fenomeen. Voor jou dus heel erg gunstig, want dat betekend keuze uit een nóg groter aanbod. Maar hierdoor kan het ook minder overzichtelijk worden, want hoe weet je nu wat voor jou de beste Black Friday deals zijn? Allereerst zetten wij van Black Friday Nederland alle deals op onze website, zodat jij niet het hele internet hoeft af te speuren naar het Black Friday aanbod. Ten tweede hebben we een mooie nieuwsbrief waar jij je voor kunt inschrijven! Bij het inschrijven kun je aangeven van welke categorieën jij de beste Black Friday deals wilt weten. Vervolgens ontvang jij in november een mail met alle Black Friday deals op een rijtje! Een makkelijkere manier om te profiteren van de beste deals is er niet!