Nederland Black Friday 2021

Black Friday 2021

Aan het sparen voor nieuwe apparaten voor je Smart Home, een nieuwe console of sneakers, maar wil het niet echt lukken? No worries! Black Friday start in 2021 op vrijdag 26 november. Tijdens Black Friday 2021 gaan er enorm veel producten over de toonbank met een fikse korting. Zo ook de producten op jouw verlanglijstje! Daarom vind je op deze pagina informatie over de achtergrond van Black Friday en hoe je het meeste haalt uit deze waanzinnige kortingsdag!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Nederland in 2021

Black Friday 2021 valt op vrijdag 26 november. Block deze dag alvast in je agenda, want al deze korting kun je niet zomaar aan je voorbij laten gaan! Er is namelijk voor ieder wat wils. Zo zijn er mooie deals te vinden voor o.a. elektronica en kleding maar ook reizen en games. Daarbij zijn er elk jaar steeds meer winkels die meedoen aan het Black Friday fenomeen. Dus ook steeds meer mooie deals! Om het allemaal duidelijk en overzichtelijk te houden zetten wij op onze website alle Black Friday deals waar jij van op de hoogte wilt zijn. Bovendien hebben wij een nieuwsbrief waarin we de beste Black Friday deals uit specifieke categorieën op een rijtje zetten. Meld je dus aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle Black Friday deals uit jouw favoriete categorieën!

Een Amerikaanse traditie

Black Friday komt oorspronkelijk uit Amerika waar het elke vrijdag na Thanksgiving gevierd wordt. Het heeft wel even geduurd voordat het is wat het nu is. Zo stond de term ‘Black Friday’ eerst voor de zwarte dag waarop een financiële crisis begon. Is de datum van Thanksgiving wettelijk verplaatst door de president Franklin D. Roosevelt. En sprak de politie uit Philadelphia over een ‘Black Friday’ vanwege vele shoplifters en de enorme chaos in de stad, waardoor het een negatieve lading kreeg. Tegenwoordig staat Black Friday bekend als dé dag waarop retailers enorm veel lekkere aanbiedingen en mooie deals weggeven, waardoor jij je sinterklaas- en/of kerstinkopen enorm voordelig kunt doen. Ja of natuurlijk jezelf even goed kunt verwennen. Mocht je meer willen weten over het ontstaan van Black Friday, kijk dan even op onze Black Friday geschiedenis pagina. Spoiler alert; je vind er een mooie infographic met alle hoogtepunten!

Grootse spelers tijdens Black Friday

Helaas doet (nog) niet elke winkel mee aan de waanzinnige actiedag. Raar, maar waar. Zeker omdat het een enorm populair evenement is in Nederland. Maar goed, het glas is altijd halfvol natuurlijk. Dus we vertellen je graag welke winkels wél honderd procent zeker met de meest mooie Black Friday deals gaan komen. Dat zijn…*tromgeroffel* Bol.com, Coolblue en MediaMarkt! Elk jaar weten ze ons weer te verbazen met Black Friday aanbiedingen waar je u tegen zegt. Houdt dus zeker deze toffe winkels in de gaten. Maar vergeet niet; de keuze is reuze, dus laat je ook verrassen door de rest van de deelnemende winkels. Zo vul jij op vrijdag 26 november dolgelukkig je winkelmandje met spetterende Black Friday aanbiedingen!