Black Friday 2017

Black Friday 2017 is voorbij, bekijk hier de data voor de komende jaren
Naar alle data

Wanneer is Black Friday 2017?

Black Friday 2017 start op vrijdag 24 november 2017. Zet deze dag dus alvast in je agenda! Rond middernacht zijn alle aanbiedingen, deals en acties geldig en via onze website beschikbaar. In Nederland zijn Black Friday aanbiedingen meestal 24 uur geldig of zelfs een aantal dagen. Dan lopen de aanbiedingen in veel gevallen tot en met maandag 27 november, ofwel Cyber Monday.

Wat heb ik aan Black Friday?

Simpel, tijdens Black Friday scoor je deals! Kortingen kunnen oplopen tot 80 % en verschillen sterk per aanbieder. In Amerika, waar de feestdag oorspronkelijk vandaan komt, wordt er vooral in fysieke winkels flink geshopt. Door de enorme populariteit wil dit in Amerikaanse winkels nog wel eens leiden tot absurde taferelen. Zo gaan mensen letterlijk met elkaar op de vuist om de beste deals te kunnen scoren. Gelukkig wordt er in Nederland tijdens Black Friday vooral veel online geshopt. Online shoppen is niet alleen veiliger, zo heb je ook meer keus, omdat er meer deelnemers zijn en verklein je het risico om een leeg schap aan te treffen. Ons advies is dan ook om je Black Friday deals snel en gemakkelijk online te bestellen met behulp van ons deelnemersoverzicht. Hiermee koop je Sinterklaas en kerstcadeaus met flinke kortingen!

Black Friday ontwikkelingen in Nederland

Black Friday Nederland registreerde in 2015 in totaal 35 actieve winkels en was daarmee de eerst website in Nederland met een overzicht van alle aanbieders en aanbiedingen. In 2016 verdubbelde het aantal deelnemers ruimschoots naar meer dan 75 (web)winkels! Ons doel voor Black Friday 2017 is om jou van kortingen te laten profiteren bij ruim 100 winkels. Verder gaan wij met diverse retailers in onderhandeling om shoppend Nederland van exclusieve online deals en aanbiedingen te kunnen voorzien.

Tip!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, zodat je een melding krijgt wanneer Black Friday 2017 van start gaat. Daarnaast ontvang je de beste aanbiedingen plus exclusieve kortingen direct in je mailbox! Hierdoor ben je verzekerd van de hoogste kortingen. Als bonus verloot Black Friday Nederland, net als vorig jaar, voorafgaand en tijdens Black Friday shoptegoed. Alle details en hoe je kans maakt vind je te zijner tijd terug in onze nieuwsbrief en onze Facebook pagina.