Black Friday 2016

Black Friday 2016 is voorbij, bekijk hier de data voor de komende jaren
Naar alle data

Black Friday deals in 2016

Black Friday 2016 valt op vrijdag 25 november. Uiteraard biedt Black Friday Nederland ook in 2016 een compleet overzicht van de mooiste aanbiedingen en deals van alle deelnemende winkels.

Onze verwachtingen voor 2016

Wij verwachten voor Black Friday 2016 een waar koopspektakel dankzij een enorme toename van het aantal deelnemende (web)winkels in Nederland. Vorig jaar hebben retailers voor het eerst serieus ingezet en kunnen we stellen dat 2015 het jaar was waarin Black Friday in Nederland, met een totaal van 35 deelnemende winkels, echt is doorgebroken.

Het is zeer waarschijnlijk dat tijdens Black Friday 2016 geen enkele winkelier meer achter wil blijven en wij verwachten dan ook een enorme toename in het aantal winkels die aan Black Friday deelnemen. Met als resultaat dat jij komend jaar nog meer keuze hebt uit geweldige aanbiedingen en deals!

Mocht je hier niet op kunnen wachten, schrijf je dan alvast in voor onze nieuwsbrief. Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden wanneer de sale weer losbarst en ontvang je een selectie van de beste aanbiedingen in je mailbox!

Let the Black Friday sale begin!